Η ομάδα μας

Ζώζη Βέργου

Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας και συνιδρύτρια INVESTA Real Estate

image

Η Ζώζη Βέργου είναι βραβευμένη Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας σε πολυεθνικές εταιρίες real estate. Ερχόμενη από τον χώρο των επιχειρήσεων, κατέχει ιδιαίτερη εμπειρία στις πωλήσεις έχοντας δομήσει με επιτυχία τα θεμέλια του εμπορικού κέντρου COSMOS στην Λάρισα και αργότερα του κέντρου εισαγωγής, εμπορίας και διανομής επίπλων Αφοί Βέργου στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια αυτής της επιχειρηματικής δραστηριότητας συνεργάστηκε και εκπαιδεύτηκε από σπουδαίες και καινοτόμες εταιρίες στην Ιταλία. Ταξίδευε ανά τον κόσμο και επισκεπτόταν όλες τις διεθνείς εκθέσεις στο εξωτερικό σχετικές με το σπίτι και τις ανάγκες του, για να είναι πάντα ενήμερη σχετικά με τις σύγχρονες τάσεις του χώρου.

Ορόσημο στην καριέρα της ήταν η συνεργασία και η δημιουργία με τον γνωστό Αρχιτέκτονα από την Θεσσαλονίκη Δημήτρη Τσίτσο, του αρχιτεκτονικού γραφείου The ConceptGroup, στη Λάρισα.

Το πάθος της για τα ακίνητα και ιδιαίτερα για την διακόσμηση εσωτερικών χώρων την οδήγησαν σε νεαρή ηλικία να σπουδάσει Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων στο κολλέγιο A.A.S. στη Θεσσαλονίκη. Οι τεχνικές γνώσεις των σπουδών της βοηθούν τους πελάτες της να δουν με διαφορετική οπτική τους χώρους των ακινήτων καθώς και τους τρόπους διαμόρφωσης.

Έχει εκπαιδευτεί και συνεχίζει να εκπαιδεύεται στις σύγχρονες τεχνικές πώλησης ακινήτων, διαπραγμάτευσης και εξυπηρέτησης πελατών, με τα πιό εξελιγμένα και εντατικά εκπαιδευτικά προγράμματα από μεγάλες εταιρίες του χώρου και παγκοσμίως αναγνωρισμένων εκπαιδευτών όπως ο Tom Ferry.

Με την εμπειρία της στις πωλήσεις έχει αναπτύξει την πελατοκεντρική της φιλοσοφία καθώς και την διαπραγματευτική της ικανότητα, στοιχεία που αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για επιτυχημένες πωλήσεις. Γνωρίζει καλά πως κάποιες υπηρεσίες σε αυτή την ζωή δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς την ανθρώπινη διαμεσολάβηση. Απλά, κατανοητά, ειλικρινά και εχέμυθα. Δεν το βάζει ποτέ κάτω μιας και είναι πιστός ακόλουθος της ρήσης: Δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα παρά μόνο καλά κρυμμένες λύσεις.

Βρίσκεται πάντα στην διάθεση σας για να σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε κτηματομεσιτική σας ανάγκη. Ζητήστε την 24ώρες το 24ώρο στο:
z.vergou@investa.com.gr
Τηλέφωνο: 2411104111

Loading...