Νέα

Με Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης θα συνοδεύονται από 1ης Ιανουαρίου του 2021 οι μικρές αγγελίες και συναφείς διαφημίσεις στο χώρο της κτηματαγοράς καθώς η ενεργειακή κατάταξη των κτιρίων που διατίθενται για πώληση ή ενοικίαση, θα αναγράφεται υποχρεωτικά σε αυτές.

Όταν βάζετε σε λειτουργία το φούρνο μικροκυμάτων σας, χάνετε το σήμα του WiFi μέσα στο σπίτι σας; Το WiFi και τα μικροκύματα λειτουργούν με παρόμοια συχνότητα, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε παρεμβολές.

Οι διαρροές στη στέγη είναι συχνά πρόβλημα για τους ιδιοκτήτες ακινήτων. Δεν τους βρίσκουν ποτέ προετοιμασμένους και μπορούν να προκαλέσουν σημαντική ζημιά στο εσωτερικό του σπιτιού.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από την όψη ενός τζακιού να καίει ξύλα τους κρύους μήνες του χειμώνα. Ο ήχος του τζακιού και οι φλόγες που χορεύουν απλά μαγεύουν. Σε αντίθεση με τα τζάκια αερίου, αυτήν η εμπειρία χρίζει τακτικής συντήρησης.

Όταν πρόκειται να διαλέξετε μια νέα τηλεόραση, το μέγεθος μετράει. Ίσως να μην το συνειδητοποιήσετε, αλλά το μέγεθος μπορεί να επηρεάσει το πόσο καλά η τηλεόραση ταιριάζει στο χώρο σας, καθώς και την ποιότητα εικόνας και ήχου.

Loading...