Νέα

Η Παγκόσμια ημέρα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, καθιερώθηκε το 2014 και από τότε γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 19 Νοεμβρίου, σε 144 χώρες του κόσμου!

Οι περισσότεροι από εσάς θα γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση του σώματος μετά από οποιαδήποτε μορφή προπόνησης. Ο οργανισμός μας χάνει υγρά τα οποία πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα προκειμένου να αναρρώσουν οι μύες και να παρατείνουνε την αντοχή μας.

Η πλατφόρμα για την υποβολή δηλώσεων έχει ανοίξει δίνοντας ακόμα μια ευκαιρία στους ιδιοκτήτες ακινήτων για να δηλώσουν τη σωστή επιφάνεια των ιδιοκτησιών τους στους δήμους και να γλιτώσουν από πρόστιμα.


Την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου, δηλαδή στις 31 Οκτωβρίου 2021 θα γίνει κανονικά η αλλαγή της ώρας και αυτό γιατί η πανδημία του κορωνοϊού έφερε αλλαγές και έβαλε στον «πάγο» τον σχεδιασμό για την χειμερινή ώρα.


Ο βήχας είναι ένα από τα πιο συχνά συμπτώματα της γρίπης και του κρυολογήματος. Πολλές φορές μας προκαλεί πόνο στον λαιμό, εξάντληση, δυσκολία στον ύπνο και σίγουρα αυτό είναι πολύ εκνευριστικό.

Loading...