Προφίλ Γραφείου

Η INVESTA Real Estate συστήνεται στην αγορά με μια έμπειρη ομάδα κτηματομεσιτικών συμβούλων με ισχυρή παρουσία στον κλάδο του real estate. Βασικός στόχος είναι η διαχείριση ενός χαρτοφυλακίου αξιόλογων ακινήτων στο Ν. Λάρισας, την Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα. Με πολυετή εμπειρία στην αγορά ακινήτων, οι ιδιοκτήτες της εταιρίας καθώς και οι συνεργάτες τους, αναπτύσσουν την δραστηριότητα τους στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών γύρω από την διαμεσολάβηση, επένδυση, διαχείριση, και εκμετάλλευση ακινήτων.

Με την κορυφαία τεχνογνωσία στον κτηματομεσιτικό χώρο, την μακροχρόνια εκπαίδευση στο εξωτερικό και την εργασιακή προϋπηρεσία σε πολυεθνικές εταιρίες από το 2005, οι συνεργάτες της INVESTA προσαρμόζουν τα διεθνή πρότυπα του real estate στην τοπική αγορά της Λάρισας. Προσφέρουν στο πελατολόγιο τους επαγγελματισμό, ασφάλεια, εχεμύθεια και κορυφαία ποιότητα υπηρεσιών. Απλά, κατανοητά και ανθρώπινα.

Βρισκόμαστε στο κεντρικότερο και πιο εμπορικό σημείο της Λάρισας (Κούμα 1, 3ος όροφος), πάντα στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουμε σε οποιαδήποτε κτηματομεσιτική ή επενδυτική σας ανάγκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα στο τηλέφωνο 2411104111 και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.


Loading...