Η ομάδα μας

Ζωή Στογιαννίδου

Υπεύθυνη Ανάπτυξης

image

Η Ζωή Στογιαννίδου είναι η Υπεύθυνη Ανάπτυξης της κτηματομεσιτικής εταιρίας INVESTA Real Estate στη Λάρισα.

Σπούδασε στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ολοκληρώνοντας, συνέχισε με επιτυχία μεταπτυχιακές σπουδές με τίτλο «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» καθώς και «Ψυχική Ανθεκτικότητα στα παιδιά» στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Κατέχει επικυρωμένες γνώσεις marketing, χειρισμού υπολογιστών, καθώς και της Αγγλικής γλώσσας σε επίπεδο C2.

Έχει εργαστεί σε εμπορική εταιρία με τοπικά προϊόντα Μακεδονίας στο τμήμα της εξυπηρέτησης πελατών. Αργότερα, ασχολήθηκε με το κομμάτι της εκπαίδευσης αξιοποιώντας το πτυχίο της, ενώ παράλληλα εργαζόταν σε μεγάλη πολυεθνική εταιρία ενδύματος, στο τμήμα των πωλήσεων.

Μέσα από την εργασιακή της εμπειρία με έμφαση στην εκπαίδευση αλλά και την εξυπηρέτηση πελατών, αναβάθμισε τις πελατοκεντρικές ικανότητες της, καθώς και τις επικοινωνιακές δεξιότητες της.

Από το καλοκαίρι του 2021 έχει αναλάβει τον ρόλο της Ανάπτυξης στην καλύτερη κτηματομεσιτική εταιρία της Λάρισας - INVESTA Real Estate. Ο σκοπός της είναι η επέκταση του χαρτοφυλακίου ακινήτων, ο ποιοτικός έλεγχος της εξυπηρέτησης πελατών (quality control) καθώς και η ανάπτυξη της ομάδας των συνεργατών με μόνιμο στόχο την γρηγορότερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρίας.

Επικοινωνήστε μαζί της:
Email: z.stog@investa.com.gr
Τηλέφωνο: 2411104111

Loading...