Η ομάδα μας

Νίκος Σκούφας

Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας

image

Ο Νίκος Σκούφας είναι Επαγγελματίας Κτηματομεσίτης - Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας στην εταιρία INVESTA Real Estate – μεσιτικό γραφείο Λάρισα.

Προερχόμενος από τον χώρο της τέχνης και του τραγουδιού που εδώ και 20 συναπτά έτη τον υπηρέτει με αγάπη και αφοσίωση, πήρε την απόφαση και εμπιστεύτηκε τους ιδανικότερους ανθρώπους με την ποιοτικότερη εταιρεία στον χώρο του Real Estate της Λάρισας, με σκοπό να συνεχίσει να υπηρετεί και σε αυτό το πόστο με την ίδια ακριβώς αφοσίωση, τον άνθρωπο σε κάθε κτηματομεσιτική του ανάγκη.

Τα αποτελέσματα των επιλογών του από την αρχή της νέας του καριέρας τον έχουν δικαιώσει, ακολουθώντας την πορεία και τις συμβουλές των έμπειρων στελεχών της INVESTA Real Estate καθώς και των συνεργατών του οι οποίοι έχουν μακρά πορεία με άκρως επιτυχημένα δείγματα γραφής στο χώρο του Real Estate.

Βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας και προσδοκεί να μιλάει με τη γλώσσα της ειλικρίνειας χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης, προτείνοντας πάντα ρεαλιστικές λύσεις για κάθε κτηματομεσιτική σας ανάγκη.

Επικοινωνήστε μαζί του:
Email: n.skoufas@investa.com.gr
Τηλέφωνο: 2411104111

Loading...