Η ομάδα μας

Θανάσης Στάμου

Διευθυντής και συνιδρυτής INVESTA Real Estate

image

Ο Θανάσης Στάμου είναι o διευθυντής και συνιδρυτής της κορυφαίας κτηματομεσιτικής εταιρίας INVESTA Real Estate.

To 2005 ξεκίνησε την καριέρα του στο Real Estate ως Manager της RE/MAX Επιλογή στη Λάρισα. Υπήρξε το διαχρονικότερο στέλεχος της RE/MAX στην Λάρισα, όπου παρέμενε για 13 συνεχόμενα πετυχημένα έτη. Εκπαιδεύτηκε εντατικά από κορυφαία στελέχη της κτηματαγοράς, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στην συνέχεια, και κατά το διάστημα 2018 – 2019 εκπαιδεύτηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και διετέλεσε Regional Operations Manager της Keller Williams Greece & Cyprus καθώς και Team Leader του Market Center της Keller Williams Athens Center στην Αθήνα.

Απέκτησε το πτυχίο του Bachelor (Hons) in Business Economics από το πανεπιστήμιο Anglia στο Cambridge και το μεταπτυχιακό του Μasters in Human Resource Management από το πανεπιστήμιο Manchester Metropolitan University στην Αγγλία. Επίσης απέκτησε πιστοποίηση CIPD το 2004.

Έχει γεννηθεί στο Sydney της Αυστραλίας και έχει έρθει στην Ελλάδα σε νεαρή ηλικία.

Πάθος του είναι η δημιουργία δυναμικών ομάδων κτηματομεσιτών, βασισμένων στην τιμιότητα, ειλικρίνεια και αξιοπιστία με σκοπό την παροχή σύγχρονων κορυφαίων κτηματομεσιτικών υπηρεσιών.  Εξειδικεύεται στο να δημιουργεί Συμβούλους Ακίνητης Περιουσίας εκπαιδεύοντας τους στην θεωρία αλλά και κατά κύριο λόγο στην πράξη. Για την ένταξη του κάθε νέου Συμβούλου Ακίνητης Περιουσίας στον χώρο του Real Estate εφαρμόζει εξατομικευμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Επικοινωνήστε μαζί του στο:
a.stamou@investa.com.gr
Τηλέφωνο: 2411104111

Loading...